Twee verschillende sokken

Ik was 2 jaar oud toen ik moest huilen en ik niet naar mijn ouders rende, maar naar de spiegel. Daar keek ik vervolgens hoe ik eruit zag als ik huilde en hoe het er misschien nog beter uitzag.
Mijn ouders realiseerde zich snel: die moet op toneel en lang was theater en musical mijn droom. Ik ging naar een LOOT school waar ik tijdens mijn atheneum een musical academie deed. Maar ik had nog maar net mijn cum laude diploma ontvangen en ik werd aangenomen voor de televisieserie Topstars waar ik mijn liefde voor de camera vond.


Mijn leven staat in het teken van creativiteit en ik noem mijzelf dan ook graag creatief ondernemer. Want hoewel ik ook cum laude mijn bachelor Artificial Intelligence en de master Forensic Science heb behaald, ben ik altijd werkzaam geweest in het creatieve vak.
Als actrice, presentatrice, schrijver, steltloper en regisseur.

En juist omdat ik zo'n creatieve duizendpoot ben krijg je altijd méér.
Boek je me als presentatrice voor een live event? Dan krijg je ook iemand die meedenkt over teksten en die de staging meeneemt in haar performance.
Boek je me als actrice? Dan krijg je ook iemand die aan een enkel woord van een regisseur genoeg heeft om te begrijpen wat er van haar wordt verwacht.
Boek je me als schrijver? Dan krijg je ook iemand die goed is in contact met klanten.

 

En die twee verschillende sokken? Die draag ik omdat het staat voor wie ik ben: meerdere dingen doen voor de volle 100%. Cum laude afstuderen én hoofdrollen spelen. Moeder zijn van 4 kids én een TV-serie ontwikkelen. Een programma presenteren én een educatieve cursus schrijven.

 

Ik hoef niet te kiezen tussen al mijn kanten:

De combinatie, dat is mijn kracht.